Gulnaz Hajikurbanova-τραγουδιστής και μουσικός

Τραγουδιστής και μουσικός, δημοφιλής blogger Gulnaz Hajikurbanova χαιρετά από το Νταγκεστάν. Γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Τσαντίλ και αγαπά το τραγούδι από την παιδική ηλικία. Έσπασε στον κόσμο της επίδειξης επιχειρήσεων όταν ήταν 17 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έγραψε πολλές επιτυχίες και κατάφερε επίσης να αναπτύξει το κανάλι της στο YouTube και το Instagram σε πρωτοφανή ύψη, έλαβε τον τίτλο του Τιμημένου Καλλιτέχνη του Νταγκεστάν. Η Gulnaz, μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, παραδέχεται ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη δημιουργικότητα και την οικογένειά της, η οποία είναι η έμπνευσή της. Η καλλιτέχνης μοιράστηκε τα όνειρα και τα σχέδιά της με τη δημοσίευσή μας.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΈΡΑ
Υπάρχει πολλή δουλειά τώρα-πρώτον, ξεκινάμε μια περιοδεία στη Ρωσία τώρα. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά ξεκίνησε πολύ θετικά: κυκλοφορήσαμε ένα νέο τραγούδι, για το οποίο γυρίζουμε ένα βίντεο. Ξεκινήσαμε επίσης μια νέα εκπαίδευση που ονομάζεται Super Jump, όπου είμαι προπονητής. Για μένα, προσπαθώντας κάτι νέο είναι μια μικρή νίκη. Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε ένα μέρος.

Τώρα δημιουργώ ενεργά νέα έργα, τα οποία, είμαι βέβαιος, θα είναι επιτυχίες. Επίσης, παράλληλα, είμαι απασχολημένος blogging στο Instagram. Πολλή προσπάθεια και υπομονή έχει επενδυθεί σε αυτό, και ως εκ τούτου τώρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κοινωνικά δίκτυα, χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω μια μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑ
Προσπαθώ να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Έχω δύο κόρες και έναν γιο, στον οποίο προσπαθώ να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά μου. Ξέρω πώς να αφιερώσω χρόνο στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Μάθετε.

Όχι πολύ καιρό πριν, η μεγαλύτερη κόρη μου αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό της σε μια δουλειά που σχετίζεται στενά με τη δραστηριότητά μου — να εμφανιστεί στη σκηνή. Το έκανε τέλεια, οι άνθρωποι τη γνώρισαν με θετικές κριτικές και τώρα έχει ήδη το κοινό της να περιμένει τα νέα της έργα με μεγάλη ανυπομονησία. θυμάμαι πάντα ότι η δουλειά είναι δουλειά, αλλά η οικογένεια είναι τα πάντα μου. Κάθε βράδυ μιλάμε με τα παιδιά, έχουμε ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μιλάμε για τα πάντα: για το σχολείο, τους φίλους, τα ενδιαφέροντα και τις επιτυχίες τους.

Μερικές φορές μας αρέσει να καθόμαστε και να βλέπουμε μια ταινία μαζί. Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος είμαι, καταλαβαίνω ότι πρέπει να βρω χρόνο για αυτό και το κάνω. Γιατί η οικογένεια έρχεται πρώτη για μένα.

Σχετικά με την υγεία είμαι μεγάλος υποστηρικτής της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Γενικά, ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι ένα ατομικό σύστημα ανθρώπινης συμπεριφοράς που του παρέχει σωματική, ψυχική και κοινωνική ευημερία σε ένα πραγματικό περιβάλλον (φυσικό, ανθρωπογενές και κοινωνικό) και ενεργό μακροζωία.

Αυτός ο τρόπος ζωής δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την κανονική πορεία των φυσιολογικών και πνευματικών διεργασιών, επομένως βοηθά στη μείωση διαφόρων ασθενειών και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου.

Οδηγώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής: τρέχω το πρωί, προσπαθώ να φάω σωστά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πήγα στο γυμναστήριο, αλλά υπέγραψα την άλλη μέρα και τώρα σκοπεύω να πάω εκεί για να διατηρήσω τη φόρμα μου.

Σχετικά με την ομορφιά, μου αρέσει να επισκέπτομαι κοσμετολόγους. Αλλά όχι για να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, αλλά για να διατηρήσετε την ομορφιά σας: διάφορες φλούδες, καθαριστικά, Μάσκες Προσώπου κ. λπ.

Συνήθιζα να πηγαίνω σε καλλιτέχνες μακιγιάζ πολύ. Μου άρεσε το έργο τους, αλλά σταδιακά έγινε κουραστικό. Επιπλέον, είδα όλο τον τρόπο που κάνουν μακιγιάζ, τι ακολουθεί, και δεν κατάλαβα τον εαυτό μου Πώς έμαθα να κάνω επαγγελματικό μακιγιάζ. Τώρα η μετάβαση σε καλλιτέχνες μακιγιάζ συμβαίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή όταν δεν έχω χρόνο. Για την καθημερινή ζωή, επιλέγω ελαφρύ μακιγιάζ-eyeliner, μάσκαρα, ρουζ και concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψω σημάδια κόπωσης. Όταν πρόκειται για μακιγιάζ βράδυ, συνήθως απευθύνομαι σε επαγγελματίες.

Διατηρώ την ομορφιά μου και δεν δίνω στον εαυτό μου λόγο να χαλαρώσω. Σε γενικές γραμμές, μια γυναίκα σε διαφορετικές ηλικίες είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο. Τώρα οι γιοι μου με κάνουν όμορφο και η σκηνή με μεταμορφώνει. Όταν πηγαίνω στη σκηνή, ξεχνώ αμέσως όλες τις κακουχίες, τα μάτια μου καίγονται. Πρόσφατα διάβασα ότι η ηλικία μιας γυναίκας δίνει έξω – μάτια! Μπορείτε ακόμη και να είστε πολύ νέοι στα 50 ή 70, ή μπορείτε να φαίνεστε ώριμοι στα 20, γιατί είναι τα μάτια που δείχνουν πάντα τι υπάρχει στην ψυχή ενός ατόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *