Motorway.co.uk αναθεώρηση: Πουλήστε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας εύκολα-αλλά θα έχετε καλύτερη τιμή από το Webuyanycar;

Αυτοκινητόδρομος λέει ότι μπορείτε να πουλήσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας σε απευθείας σύνδεση για μια κορυφαία τιμή με ελάχιστη προσπάθεια. Εδώ, εξετάζουμε πώς λειτουργεί το κόστος για να κοιτάξει έξω και πώς συγκρίνεται με τους αντιπάλους όπως το Webuyanycar.
Αν ψάχνετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, η διαδικασία μπορεί να είναι απίστευτα χρονοβόρα και αγχωτική.

Από το να αποφασίσετε πού να απαριθμήσετε το αυτοκίνητο για να χειριστείτε επισκέψεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές, δεν είναι ακριβώς ένας χρόνος διασκέδασης.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δει μια σειρά από επιχειρήσεις pop up προσφορά για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα, για να αφαιρέσετε μερικά από αυτό το άγχος και να εξασφαλίσει πουλάτε το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ένας από αυτούς τους χώρους είναι αυτοκινητόδρομος. Λοιπόν, πώς λειτουργεί; Και θα καταλήξετε να πάρετε μια δίκαιη τιμή;

Πώς μπορώ να πουλήσω το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό μου με αυτοκινητόδρομο;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι ο αυτοκινητόδρομος δεν είναι αγοραστής αυτοκινήτων. Η υπηρεσία του σάς επιτρέπει να πουλάτε το αυτοκίνητό σας στο διαδίκτυο σε έναν επαληθευμένο αντιπρόσωπο.

Με τον αυτοκινητόδρομο, εισάγετε την εγγραφή του αυτοκινήτου σας και μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία σας, τα χιλιόμετρα και όταν σκέφτεστε να πουλήσετε το όχημα.

Στη συνέχεια, οι έμποροι θα ανταγωνιστούν για να αγοράσουν το αυτοκίνητό σας και η υψηλότερη προσφορά από 5.000 επαληθευμένους αντιπροσώπους αυτοκινήτων θα σας παρουσιαστεί ξανά. Ο αυτοκινητόδρομος ισχυρίζεται ότι μπορείτε να πάρετε μέχρι και £1.000 περισσότερα που πωλούν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας με αυτοκινητόδρομο από τους αντιπάλους.

Θέλετε να δείτε πόσο θα μπορούσατε να πάρετε κατά την πώληση του αυτοκινήτου σας με αυτοκινητόδρομο; Εισαγάγετε την εγγραφή σας στο παρακάτω πλαίσιο και θα έχετε μια προσφορά σε λίγα λεπτά.

Λάβετε υπόψη ότι το loveMONEY ενδέχεται να λάβει μια μικρή προμήθεια εάν αποφασίσετε να πουλήσετε μέσω αυτών, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τα συντακτικά μας πρότυπα ή την τιμή που θα λάβετε.

Κατά την πώληση του αυτοκινήτου σας σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει πάντα να πάρετε μια σειρά από εκτιμώμενες προσφορές: μπορείτε να πάρετε μια αποτίμηση από Webuyanycar εδώ και ένα από σύγχυση εδώ, και υπάρχουν πολλοί άλλοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Να πάρει μια πιο ακριβή ανάγνωση
Η τεχνολογία αποτίμησης του αυτοκινητοδρόμου χρησιμοποιεί ζωντανά δεδομένα αγοράς για να εκτιμήσει με ακρίβεια την αξία του αυτοκινήτου σας.

Θα σας παρέχει μια αρχική αποτίμηση κατά την εισαγωγή των στοιχείων του αυτοκινήτου σας. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητό σας εισάγεται στην καθημερινή πώληση για τους αντιπροσώπους να ανταγωνίζονται για το αυτοκίνητό σας.

Στη συνέχεια, η υψηλότερη προσφορά επιστρέφεται σε εσάς και δεν έχετε καμία υποχρέωση να την αποδεχτείτε και να πουλήσετε.

Επειδή πωλείτε αποτελεσματικά απευθείας στους αντιπροσώπους που στη συνέχεια πωλούν στους πελάτες μέσω των προαυλίων τους, κόβετε τους μεσάζοντες.

Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από πολλούς αγοραστές αυτοκινήτων στο διαδίκτυο, οι οποίοι παίρνουν τα αυτοκίνητα σε δημοπρασία πρώτα και πωλούν σε αντιπροσώπους και μεσίτες.

Αυτοκινητόδρομος: χωρίς κρυφές χρεώσεις ή έξοδα είσπραξης
Σε αντίθεση με άλλες διαδρομές πώλησης αυτοκινήτων, ο αυτοκινητόδρομος είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Αυτοκινητόδρομος δεν κάνει τα χρήματα από εσάς ως πωλητής αυτοκινήτων. Αντίθετα, οι αντιπρόσωποι πληρώνουν ένα τέλος προμήθειας εάν σπάσουν έναν κινητήρα μέσω του ιστότοπου.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πώλησή σας σε μόλις 24 ώρες και παρέχουν δωρεάν συλλογή, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να φύγετε από το σπίτι σας για να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας. Και οι περισσότεροι έμποροι προσφέρουν την ίδια ημέρα πληρωμής στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Ο αυτοκινητόδρομος προσφέρει την καλύτερη τιμή κατά την πώληση του αυτοκινήτου μου;
Εάν πουλάτε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας μέσω αυτοκινητόδρομου, ο αγοραστής πρόκειται να είναι έμπορος που σχεδιάζει να το πουλήσει ξανά ή τουλάχιστον να το ανταλλάξει.

Με άλλα λόγια, ό, τι πληρώνουν για αυτό, θα έχουν τουλάχιστον κάποια εμπιστοσύνη ότι θα είναι σε θέση να το μαστιγώσουν σε άλλο οδηγό για υψηλότερη τιμή.

Αυτό είναι τελικά το παζάρι που κάνετε με οποιονδήποτε ιστότοπο αγοράς αυτοκινήτων-θυσιάζετε να πάρετε το απόλυτο μέγιστο για το όχημά σας, σε αντάλλαγμα για την ευκολία να βγάλετε το όχημα από τα χέρια σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μετά από όλα, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είναι δυνατό να πάρετε ένα επιπλέον £2.000 για το παλιό σας κινητήρα στην ανοικτή αγορά, ποιος είναι να πει πόσο καιρό μπορεί να πάρει για να βρει κάποιον πρόθυμο να πληρώσει αυτό;

Προσωπικά, αν πωλούσα το αυτοκίνητό μου, θα χρησιμοποιούσα τον ιστότοπο, αν μόνο για να πάρω μια καλή ιδέα για το τι θα μπορούσα να πάρω γρήγορα.

Η σύντομη καριέρα μου στις διαφημιστικές πωλήσεις ήταν μια εξαιρετική ένδειξη για το πόσο άσχημα είμαι στην πώληση των πραγμάτων, οπότε η ευκολία που προσφέρει ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει τις διάφορες εταιρείες γρήγορης πώλησης ‒ και η οποία δίνει μια ένδειξη για το πόσο ακριβείς είναι οι προσφορές οδηγών ‒ μου φαίνεται ιδανική.

Αλλά αν φαντάζεστε τον εαυτό σας ως ένα whiz πωλήσεων και είναι σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε γρήγορα έναν αγοραστή που θα πληρώσει κορυφαίο δολάριο, τότε μπορεί να προτιμάτε να πάει μόνη της μέσα από τους ομοίους του Auto Trader.

Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας στο Διαδίκτυο, είναι καλή ιδέα να λάβετε αποτιμήσεις από μια ποικιλία ιστότοπων αγοράς και πώλησης cay (εδώ είναι και πάλι εκείνοι οι σύνδεσμοι Webuyanycar και Confused, ενώ το παρακάτω πλαίσιο θα σας δώσει μια αποτίμηση αυτοκινητοδρόμου).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν πουλήσετε το αυτοκίνητό σας; Διαβάστε τα πάντα για τις επιλογές σας στον πλήρη οδηγό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *